Moliner inaugura la carretera d'accés a Vallibona després d'escometre les obres de rehabilitació per millorar la seva seguretat

carretera vallibonaLa Diputació ha fet una inversió de més d'un milió d'euros per reforçar 9 quilòmetres de ferm i ampliar les corbes.

 Javier Moliner ha inaugurat la carretera d'accés a Vallibona des de la N-232 després dels intensos treballs escomesos amb l'objectiu de reforçar el ferm i ampliar les corbes per millorar la seguretat vial. D'aquesta forma, la carretera està operativa en aquests dies, en els quals l'afluència de visitants a la comarca dels Ports és massiva.


Aquesta inversió d'1,1 milions d'euros s'ha produït després de la sol·licitud que ha fet l'Ajuntament de Vallibona ja que es tracta d'un vial que presenta problemes per la seva gran estretor, amb nombroses corbes i que cada hivern es veu perjudicat per l'acció de les màquines quitanieves, que es veuen obligades a circular per aquesta carretera per desbloquejar l'accés al municipis durant les habituals tempestes hivernals.
El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, que ha inaugurat aquesta carretera després de la seva rehabilitació, al costat de l'alcalde del municipi, Juan José Colom, ha destacat que “aquesta inversió ha servit per condicionar nou dels 16 quilòmetres del seu traçat, que estaven en molt mal estat i havien de ser condicionats”. “Els veïns de Vallibona es mereixien aquest esforç per part del Govern Provincial per garantir les seves oportunitats de futur en sectors com el turístic o, especialment, l'agroalimentari, alguna cosa fonamental per seguir construint territori, per seguir construint societat i per seguir construint província”, ha assegurat Moliner.

L'actuació escomesa per la Diputació de Castelló ha consistit en el reforç del ferm, eixamplament de les corbes i millora de la seguretat vial de la CV-111 d'accés a Vallibona des de la N-232. S'ha actuat sobre 9.270 metres dels 16 quilòmetres que comprèn aquest tram, amb, entre altres mesures, la millora del ferm i ampliació de l'ample de les cunetes fins als 5 metres en els trams més estrets. La inversió de la Diputació de Castelló encaixa de ple en la seva estratègia de Repoblem per combatre la despoblació al món rural, i ha estat d'1.100.849 euros en un municipi de menys de 80 habitants.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació