La XIX Fira del Llibre de Vinaròs aconsegueix un notable èxit de públic

Fira01Centenars de persones es van apropar fins a la pèrgola del passeig de Colom per fullejar les darreres novetats literàries, parlar amb els escriptors i gaudir de la programació culturalç

 

Fira05

La Regidoria de Cultura ha fet un balanç molt positiu de la XIX Fira del Llibre que es va celebrar dissabte 9 d’Octubre al passeig de Colom. Segons destaca al llarg del dia es va comptar amb una gran afluència de persones atretes pel bullici d’una mostra plena d’activitats culturals i sobretot de llibres, amb les últimes novetats.

La regidora de l’àrea, Anna Fibla, ha assenyalat que “Vinaròs s’ha convertit en el referent cultural de la comarca, on cada edició de la fira aconsegueix la participació d’entitats de la Comunitat Valenciana i Catalunya, a més de comptar amb l’assistència de desenes d’escriptors per a presentar les seues obres”. En aquest sentit, Fibla agraïa la col·laboració de les llibreries, associacions i escriptors que durant el dissabte van participar en la Fira del Llibre.

D’altra banda, també agraïa la col·laboració de les entitats culturals, així com de l’Aula Municipal de Teatre, la Muixeranga, Les Camaraes, la Rondalla Vinarosseca Mar i Terra i dels Nanos i Gegants, que va realitzar diversos tallers per als xiquets i una globotada que va ser tot un èxit de participació.

Fibla insistia que “la XIX Fira del Llibre ha sigut tot un èxit, tal com ens han traslladat moltes de les persones que van assistir i això ens anima a seguir amb el treball per a preparar la pròxima edició amb moltes més novetats”.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació