Arranca la tercera edició del circuit Sonora al Palau de Peníscola amb Smoking Souls

  • traslucidSmoking Souls donaran el tret d'eixida al circuit el 16 d'octubre al Palau de Congressos de Peníscola

Escola aquí  el reportatge de Hoy por Hoy Maestrat amb Marga Landete i  Pep Camps de Smoking Souls amb dos del temes del seu darrer album.

 

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l'Institut Valencià de Cultura, torna a la carretera d'octubre a març amb el lema 'La música et fa viatjar', presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a cinc localitats: Peníscola, Castelló, Bocairent, Alcoi i Alacant.

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià als grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l'anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. El Palau de Congressos de Peníscola obrirà el cicle i acollirà quatre concerts. Després serà el torn de Bocairent al novembre, Castelló al desembre, Alcoi al gener, Castelló al febrer amb les propostes de jazz i Alacant al març per concloure el circuit.

Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l'Institut Valencià de Cultura ha explicat que “el lema d'enguany de Sonora va molt lligat al propi concepte del circuit: fer viatjar als nostres artistes pel territori i consolidar un cicle de concerts amb els triomfadors de cada edició dels Premis Carles Santos que permeta desestacionalitzar la cultura, programant concerts en els mesos en què menys oferta sol haver. Hem concebut aquest Sonora com un viatge apassionant i evocador a través de les propostes musicals dels nostres artistes, en tots els estils, i juguem amb aquestes idees tant amb la comunicació que en farem com en la imatge gràfica que s'ha proposat”.

Els artistes que formen part d'aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, Mo'roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

En aquesta edició, la imatge gràfica ha anat a càrrec de l'estudi Sud+Sud i l'espot del circuit és de Tresdeu. Tota la programació de Sonora pot consultar-se al web circuitsonora.com, on també poden comprar-se les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros en tots els concerts del circuit.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació