Benicarló plantarà cinc monuments fallers en l'edició  de les Falles 2021 que se celebren el cap de setmana del 9 d'octubre. No es una edició normal, ha dit l´alcaldesa Xaro Miralles, però, “Benicarló tindrà Falles”

071119 xaro en la serBenicarló plantarà cinc monuments fallers en l'edició  de les Falles 2021 que se celebren el cap de setmana del 9 d'octubre. No es una edició normal, ha dit l´alcaldesa Xaro Miralles, però,  “Benicarló tindrà Falles”

 

L'alcaldessa de la ciutat, Xaro Mirallles, ho ha anunciat aquest matí en Hoy por Hoy Maestrat de Cadena Ser on ha informat dels prolegòmens de la festa que malgrat les circumstàncies imposades per la Covid, a Benicarló se celebrarà.

Els cinc monuments seran de les falles Benicarló, Caduf, Mercat Vell, La Carraca i Conquistaors,

D'altra banda l'alcaldessa ha informat que el 25 de setembre es realitzarà la Cridà en la plaça Sant Bartolomé amb un concert de dolçaina i tabalet i el domento 26 concert de la Banda dedicat a pasadobles fallers.

l'ofrena floral a la Verge de la Mar serà el dia 10 i per descomptat hi haurà acte de Plantà i de Cremà. El dia 9, coincidint amb la festivitat de la Comunitat acte institucional amb passeig cívic però presidit per les falleres i fallers de la Cort d'Honor al costat d'autoritats i veïns. Al llarg dels pròxims dies es detallarà el programa d'actes que tindrà la festa.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació