Desapareix una fotografia artística penjada en les muralles de Peníscola dins del festival Roc Art.

foto maternidad de ULALALAU L'artista castellonenca Laura Avinent ha denunciat la desaparició d'una obra seva exposada en les muralles del castell de Peñiscola amb motiu de l'II Festival d'art i cultura Rocart que se celebra del 10 al 13 d'aquest mes.

 

maternidad de ULALALAU en la muralla de Peñiscola0909 L'obra es una fotografia de 3x2metres, es va penjar diumenge passat i el dimecres es va detectar la seva desaparició, sense que ningú sàpiga com i els motius de la seva desaparició.

Aquesta era una de les quatre obres que la fotògrafa castellonenca ha aportat a aquesta mostra i que engalanen, al costat de les d'altres autors, el castell amb motiu de les festes patronals de la ciutat.

 L'artista ha explicat aquest matí que l'obra desapareguda “és una imatge de dona embarassada, preciosa, a un mes de donar a llum i que porta una peça hindú plena de purpurina”. Com la mateixa autora afegia el vel cobreix els pits nus de la dona.

Laura Avinent deia que “es pot veure com una verge, té un mantell brillant i un deixant per darrere que no arriba a ser una corona ja que són unes lluentors de llum que pot ser una aura celestial”.

Si el robatori és per la similitud amb una verge, l'artista deia que “em costa molt entendre que una imatge així d'una maternitat, encara que pugui relacionar-se amb una verge, pugui ofendre a algú”.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació