Santa Magdalena comença la Setmana Cultural i Festiva

 sergio bou en ser maestratL'Auditori de Santa Magdalena ha acollit la presentació de la Setmana Cultural i Festiva, organitzada per les regidories de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Santa Magdalena. “Enguany i com a alternativa a les Festes Patronals s'ha optat per aquesta mena d'activitats, realitzades totes a l'aire lliure i garantint una distància de seguretat als assistents d'aquestes”, explicava Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Entrevista a Hoy por Hoy  de SER Maestrat de l´alcalde Segio Bou:

Les associacions locals van ser les convocades a aquest acte de presentació de la programació, que inclou activitats per a tots els públics i que tindran lloc entre el 17 i el 24 de juliol.

La programació s'iniciarà el dissabte, 17 de juliol, a les 13h amb les campanes al vol i llançament de coets anunciant l'inici de les activitats. A les 16h, s'ha programat l'encreuament del pont de “l´Agüelo *Queixalet”, tot un clàssic dels estius en Santa Magdalena. La jornada es tancarà amb un concert a les 20.30h, en la plaça Espanya, per part de l'Agrupació Musical de Santa Magdalena.

El diumenge, 18 de juliol, a les 10h, se celebrarà missa en record de tots els difunts i a les 11h, s'obrirà l'exposició de treballs de ‘l´Espai Respir’ en La Capella. Aquesta mostra estarà oberta de les 11 a les 14h. El Grup de Danses Magdaleneres, per part seua, oferirà una actuació a les 20.30h, en la plaça Espanya.

El dilluns, 19 de juliol, l'esport serà el protagonista, ja que a les 21h, en la plaça Espanya es realitzarà una actuació del grup de Zumba Kids, dirigit per la instructora de zumba, Rebeca Bou i a les 22h, es realitzarà sessió de ‘Cinema a la fresca’, amb la projecció de la pel·lícula, ‘El Olivo’, d´Icíar Bollaín. Tots dos actes es realitzaran en la plaça Espanya.

Pel que fa a la jornada del dimarts, 20 de juliol, a les 19h i en la pista exterior del pavelló poliesportiu, la companyia, ‘Splai Teatre’, oferirà el seu espectacle infantil, ‘Tarambana & Cia, contacontes 2.0’, mentre que el monologuista, Óscar Tramoyeres, a les 22.30h, oferirà el seu espectacle ‘Madre no hay más que una’, en la plaça Espanya.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació