La diputada nacional d'Unidas Podemos, Marisa Saavedra ha visitat avui el Baix Maestrat

marisa saavedra i anna fiblaLa diputada nacional d'Unides Podemos, Marisa Saavedra ha visitat avui el Baix Maestrat on ha mantingut una trobada amb els representants de la seva formació que a l'Ajuntament de Vinaròs es visualitza en el partit local Totes i Tots Som Vinaròs.

 


Saavedra ha passat per Hoy por Hoy de Ser Maestrat on ha explicat la iniciativa legislativa que presenta a Madrid entorn a la problemàtica que tiehe el sector pesquer al qual la formació transmet el seu suport davant les perspectives de futur immediat que fan inviable l'activitat de entrat en vigor les novetats que es plantegen i que en última instància ve imposades per Europa.
D'altra banda ha incidit en la problemàtica del "cotonet" dels cítrics i ha defensat el sentit de les paraules del Ministre de Consum, Garzón respecte a la carn assenyalant que Unides Podemos defensa la ganaderia tradicional com fa amb la pesca encara que rebutja les pràctiques intensives en benefici d'uns pocs que sembla és el que es vol imposar en els mercats.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació