El president i el director de Benihort han passat avui per SER Maestrat per a informar del balanç de 2020 presentat a l'Assemblea General.

sergio ortiz i guillermo edoEl president i el director de Benihort, Sergio Bueno i Guillermo Edo, respectivament han passat avui per SER Maestrat per a informar del balanç de 2020 presentat a l'Assemblea General.

 

Cal destacar que l'any del 75 aniversari de la Cooperativa de Benicarló, s'ha facturat més de 47 milions d'euros el que la situa en el tercer lloc entre les entitats cooperatives valencianes.
L'increment de facturació ha estat superior al 13% mentre que el volum total de producció hortifrutícola ha fregat les 67.000 Tm.
Els responsables de Benihort han incidit en la voluntat de continuar creixent després de la pandèmia sempre recolzats en la premissa de la qualitat que en els últims anys ha impulsat a la cooperativa fins al mes alt del sector.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació