La Generalitat concedeix la delegació de competències per al nou colegi d´educació especial Ajuntament de Vinaròs

solar done estara el cce baix maestratAmb aquesta resolució l'Ajuntament assumirà la gestió administrativa del projecte, mentre que el Govern Autonòmic aportarà una inversió de 6,4 milions d'euros per a executar-ho

Chechu Chaler, regidor d´urbanisme:

 

L'Ajuntament de Vinaròs informa que la Generalitat Valenciana ha concedit la delegació de competències per a la construcció del nou Col·legi d'Educació Especial del Baix Maestrat. Aquest és un pas molt important per a iniciar la redacció de tot el projecte, amb la posterior licitació de les obres que gestionarà l'Ajuntament, mentre que la Generalitat farà l'aportació econòmica a través del Pla Edificant amb una inversió de 6,4 milions d'euros.

El nou centre educatiu s'ubicarà a l'avinguda de Leopoldo Querol, en concret on actualment hi ha les instal·lacions provisionals de l'escola Jaume I. Es tractarà d'un edifici d'uns 3.600m2 que es construirà en una sola planta, donades les necessitats docents, amb tots els espais i equipaments necessaris per als alumnes, a més de 12 unitats docents adaptades a educació infantil, primària i secundaria.

L'alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que es tracta d'una notícia molt positiva per a Vinaròs, que s'afegeix a l'aprovació del projecte per a la millora de l'institut José Vilaplana i a la construcció del nou col·legi Jaume I. En aquest sentit, Alsina assenyala que "Vinaròs i comarca necessiten créixer i creure en la part social com a indispensable per a la millora de la qualitat de vida de totes les persones, i amb la construcció del nou CEE, Vinaròs fa un pas de gegant per dotar als professionals, alumnes i pares, d'una infraestructura educativa de qualitat i moderna".

Per la seua banda, el regidor d'Urbanisme, José Chaler, ha recordat que "gràcies al Pla Edificant de la Generalitat Vinaròs rebrà una inversió de 26,2 milions d'euros per a la millora de les instal·lacions educatives, on sobretot destaquen els 12,5 milions per a la reforma de l'institut José Vilaplana i els 5,8 milions per a la construcció del nou col·legi Jaume I, dos projectes que permetran acabar amb els barracons."

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació