Bon concert de Kiko Veneno a Vinaròs dins de les festes majors

kv3El veterà músic Kiko Veneno va oferir un concert a Vinaròs el diumenge 27 de Juny, dins de la programació de  festes de Sant Joan I Sant Pere. L'esdeveniment es va celebrar a l´envelat situada en el port de la ciutat i va registrar una bona assistència de públic, contant que les mesures COVID 19, referent als aforaments, han reduït significativament els mateixos.

 kv4El personal assistent va gaudir de l'espectacle, assegut i amb les distancies de separació pertinents, encara que un grup menys nombrós, ho van fer plantats en el lateral a l'aire lliure al costat de l'aigua.

El músic, nascut a Figueres encara que de família i formació andalusa, va presentar a Vinaròs un concert en format acústic, acompanyat només del guitarrista flamenc José Torres. Durant les quasi dues hores de xou, Veneno va fer un recorregut pels nombrosos èxits de la seua ja dilatada carrera, que va fer les delícies del public assistent.


Hi havien ganes d'agradar. Les taules i professionalitat es notaven i aquesta intuïció que tenen els grans es va fer present en la nit Vinarosenca.  Kiko sabia perfectament que, després de tot el que hem passat i la progressiva volta a la normalitat, la cosa no estava per a presentar novetats, sinó per a assegurar el tir. Lobo Lopez, Super heroes de barrio, el Mercedes Blanco, Te echo de menos, El blues de Memphis i un BIS apoteòsic amb Joselito i Volando voy, tema que, encara que va popularitzar Camarón, va ser compost per KiKo Veneno.

Molt bé de veu malgrat els seues quasi 70 anys i una execució a la guitarra professional i impecable. Un bon concert que a més, ens confessava l'alcalde Guillem Alsina al entrar, va eixir molt bé de preu.

kv1

kv2

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació