Xaro Mirallles diputada de l'hospital provincial informa sobre la dotació de mes de 100 milions aprovada per al centre

xaro en la ser 040621La diputació de Castelló governada pel Psoe i Compromís, ha dotat amb mes de 100 milions d'euros les partides destinades a l'Hospital provincial que es convertirà en un centre de referència en oncologia dins del país. Així ho ha explicat la diputada delegada i alcaldessa de Benicarló Xaro Miralles.

Miralles va passar per Hoy por Hoy  i va sortir al pas dels molts "fake news" que s'estan llançant respecte a l'Hospital i que va qualificar de fals, interessats i amb clar afany polític,

La diputada va informar de les intencions de reforçar el centre creant un centre de recerca que estigui a l'avantguarda nacional en oncologia.

D'altra banda i en qualitat d'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles va donar les novetats respecte al procés de la piscina, carretera cn340-a, adjudicació de diverses obres com l'eix cívic central.

Va contestar a les preguntes sobre les festes i les falles confiant que en les data previstes, final d'agost i octubre, la situació permeti realitzar els actes en un cas i tornar a plantar els monuments en l'altre.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació