La Generalitat ampliarà l'Hospital Comarcal de Vinaròs, construirà el segon Centre de Salut i un heliport a través del Pla Créixer+

presi creixerEn total el Govern Autonòmic ha previst una inversió de 658,3 milions d'euros per a millorar les instal·lacions sanitàries de tota la Comunitat.

L´alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina va estar en directe a Hoy por Hoy donant mes detalls de les importants inversions anunciades:

 

 

Dimecres matí el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, amb la consellera de Sanitat, Anna Barceló, ha presentat Créixer+, el Pla d'Infraestructures Sanitàries 2021-2023. En total suposarà una inversió de 73,3 milions d'euros per a la província de Castelló, un increment del 12% en relació al pla 2012-2015. L'objectiu és millorar les infraestructures sanitàries de tota la Comunitat Valenciana per oferir una assistència de qualitat a les persones.

Vinaròs serà un dels municipis que rebrà inversions per a la construcció del segon Centre de Salut Integral, l'ampliació de l'Hospital Comarcal i la creació d'un heliport.

L'alcalde, Guillem Alsina, ha qualificat aquesta notícia de molt positiva per a Vinaròs i ha destacat que és una mostra del compromís de la Generalitat per oferir una assistència sanitària de qualitat. Segons indicava "el projecte més important serà la construcció del segon Centre de Salut, que ajudarà a descongestionar l'actual centre del carrer de l'Arxipreste Bono, així també com l'Hospital Comarcal". Cal destacar que actualment el projecte està en fase de redacció i compta amb un pressupost de 5 milions d'euros.

Per la seva banda, el regidor de Salut, José Chaler, ha assenyalat que "Créixer+ també ajudarà a millorar l'assistència a l'Hospital Comarcal amb l'ampliació de les instal·lacions, fet que permetrà incrementar el número de consultes externes". Així mateix, afegia que també inclourà la construcció d'un nou heliport, fonamental per millorar el temps de resposta en cas d'urgència.

Pel que fa a les dades més globals Créixer+, suposarà una inversió de 658,3 milions d'euros per a reformar o ampliar 22 hospitals, millorar 50 centres d'atenció primària i sis nous d'especialitat, a més d'incrementar en 1.206 els llits hospitalaris i crear 48 quiròfans nous.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació