Maestrat, ànima interior’ patrocina la Marxa cicloturista i Ronda del Maestrat de ciclisme els dies 12 i 13 de juny

HECTOR BALLESTER I KEVIN SALVADORLa destinació turística ‘Maestrat, ànima interior’, ha signat un contracte com a principal patrocinadora de la Marxa cicloturista i de la carrera de ciclisme Ronda del Maestrat, que se celebraran els pròxims 12 i 13 de juny, respectivament, i que recorreran gran part dels pobles del Baix i l’Alt Maestrat.

Avui han visitat Hoy por Hoy Maestrat Kevin Salvador, president de l´Associació Terres del Maestrat i Hector Ballester, director d´organització de les proves i manager general del Team cicliste Electro Hiper Europa.

 

 

  • El patrocini està inclòs com una de les actuacions del Pla de Dinamització i Governança Turística que la destinació està implementant en aquests moments segons ha explicat Salvador. Així, mitjançant aquest patrocini, a més de fomentar l’esport, en aquest cas el ciclisme, i recolzar els esdeveniments que s’organitzen al territori, es donarà a conèixer la destinació i la seua marca, ‘Maestrat, ànima interior’, despertant l’interès i motivant al turista visitar la destinació.
  • Amb el patrocini s’inserirà la marca turística als mallots, a botelles d’aigua, als arcs d’entrada, sortida i avituallament. A més durant els dos dies se celebrarà la Fira del Corredor, on ‘Maestrat, ànima interior’ tindrà un estand propi per fer difusió de la destinació amb fullets, mapes, vídeos, etc.
  • Aquest patrocini és una de les actuacions en què treballa la destinació dins de la seua vessant de l’Ànima Activa, on el ciclisme de carretera i btt, és un dels protagonistes, junt amb el senderisme, l’escalada, el golf o l’hípica, experiències per a gaudir en la destinació turística Maestrat, Ànima interior.
  • Per la seua banda, Ballester ha donat a coneixer els detalls de la Marxa i de la Ronda, la primera en 450 inscrits i la segona, cursa competitiva elit/sub 23, amb els millors equips d´Espanaya en aquests moments.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació