Pedro Manchón: "El 2021 ens convida a recuperar l'essència del començament de les falles a Benicarló amb una clau sobretot de treball conjunt""

PEDRO MANCHONAixí s'ha expressat el regidor de Festes i Falles que ha estat en hoy por Hoy Maestrat després de la nota de premsa consensuada enviada per la Junta Local Fallera la setmana passada en la qual es ve a dir que cada Comissió farà el que consideri. És a dir plantarà Falla o no i per tant participarà , o no , en les Falles 2021 que Benicarló finalment podrà celebrar del 8 al 12 d'octubre.

Manchón ha estat optimista i ha defensat la celebració, a passar de possibles restriccions, i canvi de data,  per la necessitat de mantenir obert l'esperit faller i la repercussió econòmica, laboral i social que suposa el celebrar la festa.

El regidor ha assenyalat fins i tot que "cosidero aquesta edició 2021 com l'arrencada idònia per a arribar al 2022 amb plenitud".

En aquesta línia s'ha mostrat partidari d'establir ja un full de ruta que culmini amb la festa a l'octubre. També ha insistit que l'Ajuntament mentre hi hagi una comissió que planti a l'octubre, estarà donant suport a la celebració de la festa.

El regidor de Festes i Falles ha reflexionat que "no es tracta de mirar com serà el nivell dels monuments que es plantarà al carrer, es tracta d'estar en un moment històric com és enguany".

Manchón ha sentenciat una cosa evident " Si no hi ha Falla al carrer, no hi ha falles que celebrar", recordant prèviament que l'Ajuntament va anunciar una subvenció de mes de 5000€ per a qui no vulgui cremar la falla de 2019, però pugui presentar un monument digne mantenint l'esperit faller viu a l'espera que el 2022 reneixi completament.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació