Es talla la circulació d'un tram l'avinguda de la Llibertat per les obres de millora dels pluvials

Av LlibertatEl tall afectarà a l'accés des de l'avinguda de Barcelona i per a facilitar la mobilitat dels veïns s'instal·laran senyals amb itineraris alternatius

Entrevista al cap de la Policia Local,. Juam Manuel Doménech:

 

L'Ajuntament de Vinaròs informa que les feines de millora dels pluvials de l'avinguda de Maria Auxiliadora avancen a bon ritme, avui mateix els operaris han retirat la rotonda a l'encreuament amb l'avinguda de la Llibertat i han habilitat un carril de circulació provisional. Aquesta feina és fonamental per facilitar les obres als operaris per a enllaçar les canonades amb el col·lector de la mateixa avinguda Llibertat i garantir l'evacuació correcta de l'aigua.

A partir de demà, les obres se centraran en el carril direcció nord de l'avinguda de Maria Auxiliadora, afectant també el carrer de la Mare de Déu. Per a garantir que els operaris puguen treballar amb seguretat, es tallarà l'accés a l'avinguda de la Llibertat des de l'avinguda de Barcelona durant tot el temps que duren les feines, aproximadament un mes i mig.

Des de l'Ajuntament s'aconsella com a itinerari alternatiu per accedir a l'avinguda de la Llibertat des de l'avinguda de Barcelona utilitzar els vials Tomàs Mancisidor o José María Salaverría, per després enllaçar amb l'avinguda de Maria Auxiliadora, el carrer de Les Camaraes o José Sebastián Farga. Així mateix s'instal·laran senyals informatives per a indicar als conductors els itineraris alternatius.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha destacat que "les obres de millora dels pluvials són fonamentals per a garantir l'evacuació correcta de l'aigua i minimitzar el màxim possible les inundacions al centre de la localitat quan es produeixen fortes pluges". D'altra banda, Albella ha demanat disculpes per les molèsties que puguen generar els treballs i agraïa la comprensió dels veïns.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació