El Ple de Vinaròs va aprovar la modificació pressupostària de les ajudes directes de sis-cents mil euros per al comerç i serveis personals

ANA FIBLAS'ha obert de nou, després de diversos anys completament aturat, la partida per al projecte de l'auditori municipal.

 

El Ple de Vinaròs va aprovar la modificació pressupostària de les ajudes directes de sis-cents mil euros per al comerç i serveis personals.

La regidora del departament Ana Fibla ha donat més detalls de la iniciativa que en breu tindrà al carrer les bases específiques per a poder sol·licitar l'ajuda amb la voluntat que arribin a tots els autònoms i pimes que les sol·licitin. Fibla va assenyalar que es calcula que poden ser unes 400 les peticions. Entrarán aquells profersionals o xicotetes empreses que no van poder optar als fons d´ajud de la Generalitat.


Per la part la també regidora de cultura va confirmar que s'ha obert de nou i després de diversos anys completament parat, la partida per al projecte de l'auditori municipal.
El projecte està elaborat per Escura Arquitectes, per la qual cosa s'adaptaria als nous temps ,necessitats i possibilitats amb la intenció de poder accedir als fons europeus EDUSI que l'Ajuntament de Vinaròs va aconseguir l'any passat en una gestió conjunta de Vinaròs i Benicarló. El cinquanta per cent d'aquests projectes són finançats a fons perdut pel FEDER.
La regidora ha explicat que es realitzaria de forma modular en diverses fases per a poder finançar-ho sobre el solar de propietat municipal de la Av Tarragona que té 6000m2.
Ls idea actual, segons Ana Fibla és que a més de construir una infraestructura necessària sigui també un focus cultural que pugui generar llocs de treball des del sector cultural i artístic.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació