El PVI reclama ampliar els habitatges per a lloguer social a Vinaròs

PVI BARBE MIRALLESEl Partit de Vinaròs Independent (PVI) sol·licita a l'Ajuntament que ampliï el nombre d'habitatges destinats a lloguers socials a la ciutat, a més de recuperar la casa d'acolliment per a dones.


La Conselleria d'Habitatge va adquirir l'any passat dos habitatges a la ciutat per a destinar-les a lloguer social per a famílies vulnerables, la qual cosa per al PVI és insuficient davant la crisi generada per la Covid-19.
La edila del PVI Marcela Barbé considera insuficient aquest tipus d'habitatges, per la qual cosa ha sol·licitat a l'equip de govern que arribi a acords amb entitats bancàries que tenen cases tancades amb la finalitat d'ampliar el nombre d'habitatges en lloguer social.
Així, Barbé proposa destinar una part del remante del 2020 per a pagar una part d'aquests lloguers socials de famílies amb problemes econòmics.
Així mateix, també sol·licita a l'Ajuntament que recuperi la casa d'acolliment per a dones que es va tancar per falta d'ajudes del consistori.
D'altra banda, la portaveu del PVI, María Dolores Miralles, va lamentar que durant “tot el 2020 i part del 2021 encara no s'hagi fet ni una baixada d'impostos ni atorgat cap mena d'ajuda directa”.
Miralles sol·licita a l'equip de govern que com més aviat millor es posin en marxa ajudes als veïns i empreses des de l'Ajuntament per a pal·liar els efectes de la crisi econòmica causada per la Covid-19.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació