L’Ajuntament de Vinaròs publica les bases de les ajudes del Pla Resistir

guillem 070920 2L´alcalde Guillem Alsina ha passat per Hoy por Hoy Maestrat  assenyalant que a partir de la setmana vinent es podrà començar a presentar les sol·licituds de manera telemàtica i presencial

 

l’Ajuntament ha publicat les bases que regularan la concessió d’ajudes directes als sectors més afectats per l’actual situació de la Covid-19. Aquestes ajudes estan cofinanciades per la Generalitat Valenciana amb un 62,5% (647.445€), la Diputació de Castelló amb el 22,5% (233.080€) i l’Ajuntament de Vinaròs amb el 15% restant (155.386€) són ajudes directes a microempreses i autònoms de la ciutat en els sectors identificats per les bases. El total és d'1.035.912€.

Pel que fa a les ajudes directes al comerç local, que atorgarà en exclusiva l’Ajuntament de Vinaròs per tal de no deixar exclòs a aquest sector, s’estan ultimant les bases corresponents, que seran publicades en les properes setmanes.

En relació a les ajudes del Pla Resistir, a data 18 de febrer, s’ha rebut la confirmació de transferència de la Generalitat Valenciana. Per part de la Diputació de Castelló es rebrà en els propers dies, fet que habilitarà a la intervenció municipal perquè puga generar el crèdit corresponent. Així mateix, el pressupost municipal 2021, entra en vigor demà dia 19 de febrer, després del corresponent període d’informació pública i d’al·legacions.

Les ajudes, que es podran sol·licitar a partir de la setmana vinent, tenen una quantia màxima de 2.000€ per cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores en els sectors identificats. Així mateix, s’atorgarà una quantia fixa de 200€ addicionals per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

La informació d’aquestes bases està disponible al web municipal, xarxes socials de l’Ajuntament de Vinaròs o en aquest mateix enllaç: https://www.vinaros.es/sites/default/files/2021-02/Bases%20Resistir.pdf

L’Ajuntament informarà durant la setmana vinent, del dia exacte d’inici per tal de tramitar les sol·licituds, que serà d’un termini total de 15 dies hàbils.

Els sectors als quals van dirigides aquestes ajudes del Pla Resistir són els següents:

Comerç al detall de productes d’alimentació, begudes i tabac en llocs de venda i en mercats ambulants

Comerç al detall de productes tèxtils, peces de vestir i calçat en llocs de venda i en mercats ambulants

Comerç al detall d’altres productes en llocs de venda i en mercats ambulants

Hotels i allotjaments

Allotjaments turístics i altres

Càmpings i aparcaments de caravanes

Restaurants i llocs de menjar

Provisió de menjars preparats per a esdeveniments

Establiments de begudes

Activitats d’exhibició cinematogràfica

Activitats d’agències de viatges

Activitats dels operadors turístics

Organització de convencions i fires

Arts escèniques

Activitats auxiliars a les arts escèniques

Creació artística i literària

Gestió de sales d’espectacles

Activitats de museus

Gestió de llocs i edificis històrics

Gestió d’instal·lacions esportives

Activitats dels clubs esportius

Activitats dels gimnasos

Activitats dels parcs d’atraccions

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació