Xaro Mirallles. " El que llevat la son ha estat el tancament de la piscina".

entrevista cap dany xaro mirallesXaro Mirallles. " El que més m´ha llevat la son ha estat el tancament de la piscina".
L'alcaldessa de Benicarló en la tradicional entrevista que tanca l'any a Ser Maestrat va realitzar aquesta afirmació davant el problema que ha suposat la situació legal de la piscina que ha obligat a tancar per a replantejar-lo tot nou i legal.
Miralles va assenyalar en l'entrevista que  ha vingut provocat perquè es van fer les coses mal fetes quan es va construir la piscina en 1998, amb el contracte nul i la posterior adjudicació a FCC que va signar el PP".

 


L'alcaldessa no ha deixat cap tema sense *tonar ni respondre i entre altres ha anunciat que si és necessari "sol·licitarem al ministre que s'autoritzi la circulació de camions en el tram nou de la CN 340 entre Peníscola, Benicarló i Vinaròs ja que ara al no poder circular des de Torreblanca a Hospitalet segons la normativa en vigor, passen per l'antiga CN340 i creen mes problemes que solució hagi donat la variant.


Respecte als pressupostos 20231 i després de repassar les moltes obres iniciades enguany malgrat la Covid, va indicar que "es podran fer mes inversions en eliminar l'Estat la regla de despesa de Montoro, amb el que es podran realitzar les inversions contemplades en l'estratègia EDUSI o es podran incorporar romanents"

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació