Busquen a un caçador desaparegut des d'ahir al matí a Catí


cati busqueda 1A les 3 de la tarda d'aquest dilluns dia 28 de desembre, un ampli dispositiu continua buscant a un caçador de 63 anys desaparegut en la zona de Masia Safondo en la localitat de Catí, ahir al matí, segons ha informat el Consorci Provincial en el seu compte de Twitter.

cati busqueda 2

El dispositiu inclou, a més de bombers del Consorci, efectius de Protecció Civil, de bombers forestals, Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, agents mediambientals i voluntaris i personals de l'Ajuntament de Catí. La cerca va començar aquest diumenge després que el grup de caçadors del qual formava part aquesta persones va deixar de veure-li i van pensar que havía tornat a casa. No obstant això i després de telefonar a la seva casa van constatar que no era així. Es va posar en marxa la cerca per part de familiars i amics i a hora foscant, sobre les 18,30 al no haver pogut trovar d'aquest veí es va avisar a les forces de seguretat i emergències que durant tota la nit ja van estar en la zona rastrejant. Aquest matí s'han incorporat mitjans aeris, la Unitat de Rescat de Muntanya i gossos especialitzats a més de les unitats i persones ressenyades anteriorment.
A l'hora de redactar aquesta informació, les 3 de la tarda del dilluns, continua sense comunicar-se novetat sobre aquest tema.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació