Andrés Martínez: “un dels objectius prioritaris i immediats és aconseguir per al 2021 que la gent triï Peníscola per la seguretat que ofereix”

ANDRES MARTINEZ A LA SER 281220L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez Castellá ha passat pels micròfons de Ser Maestrat per a realitzar el balanç de l'any com és habitual.
En aquesta ocasió un balanç, com en tots els municipis, marcat per la pandèmia de la *Covid 19, que ha alterat greument la vida de tots. Martínez ha assenyalat que un dels seus objectius prioritaris i immediats “és aconseguir per al 2021 que la gent triï Peníscola per la seguretat que ofereix”.

 


L'alcalde ha detallat les moltes actuacions extraordinàries que s'han hagut d'habilitar per a controlar l'expansió del virus, a més de les quals s'han implementat per a pal·liar els efectes de la pandèmia a nivell econòmic i social. En aquest aspecte s'han hagut de realitzar inversions no previstes per a les famílies i col·lectius menys afavorits.
Malgrat la situació l'activitat municipal ha seguit endavant en la majoria d'aspectes com a infraestructures, abordant-se 23 obres que l'alcalde Martínez ha detallat.
De cara a l'incert 2021, l'alcalde de Peníscola ha recordat la incertesa que provoca el resultat de la vacunació massiva que està començant aquests dies. Davant aquesta inseguretat el pressupost s'aprovarà una mica més tard de l'habitual encara que Martínez confia que es podrà presentar una proposta bastant acceptable amb el positiu resultat del tancament de l'exercici 2020.
Una de les prioritats, a part pandèmia, que l'alcalde marca per al 2021 a Peníscola està a aconseguir la certificació dels *ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) en línia amb les polítiques més avançades que estan en voga a Europa en l'àmbit de protecció del planeta i consecució de benestar per als habitants.
Martínez ha demanat a les administracions supramunicipals des de la Diputació a l'Estat passant per la Generalitat, més suport per a aquesta zona nord de la Comunitat que a nivell turístic, per exemple té molt a oferir, i singular, però que necessita de l'impuls i protecció de les entitats superiors als Ajuntaments.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació