Blanca Marín Ferreiro, directora general de Aerocas, l'empresa publica que regeix l'aeroport de Castelló ha estat aquest matí en Hoy por Hoy Maestrat informant sobre la realitat actual del centre aeronàutic.

blanca marin acompañada del alcalde alsinaMarín, ha assenyalat que en aquests mesos "hem volgut treballar preparant l'aeroport per a la recuperació de la normalitat post-*Covid".

 

 

Foto archivo: visita de Blanca Marín a Ser Maestrat el 2019 junto al actual alcalde Guillem Alsina 


La directora general ha desgranat els dos vessants del projecte que pilota,: d'una banda la creació i consolidació d'un pol industrial relacionat amb l'aeronàutica que contribueixi a dinamitzar l'economia de l'entorn de l'aeròdrom i creï ocupació des de diversos fronts, Manteniment, Desballestament, Escola de *Vuela i fins a centre de formació sobre la matèria a més d'impuls d'un pol industrial.
Per un altre la promoció en l'exterior com un centre vital en el futur per al desenvolupament turístic de la província.
Blanca Marín ha confirmat que es mantenen per a reobrir a la primavera ( amb permís de la pandèmia) les rutes que actualment hi ha en catàleg i ha incidit en la consolidació de la de Bilbao en substitució de Marsella a causa dels efectes e la pandèmia, afortunadament amb molt bons resultats. En aquesta línia s'està en fase de captació d'una nova ruta nacional que s'albira com molt important per a consolidar aquesta part de l'estratègia per a incrementar els passatgers..

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació