La directora d'infermeria de l'hospital comarcal de Vinaròs fa una crida a la responsabilitat dels ciutadans per Nadal

covid 221220 benicarlo 885La directora d'infermeria de l'hospital comarcal de Vinaròs fa una crida a la responsabilitat dels ciutadans per Nadal davant l'increment desmesurat dels contagis en el Departament l'última setmana.

 

covid 221220 benicarlo 885

Mónica Herrara ha estat aquest matí en Hoy x Hoy Maestrat on ha reiterat la necessitat de complir la normativa vigent per a intentar frenar l'expansió de la pandèmia que en els últims dies s'ha disparat. Aquest mateix matí l'actualització de la Conselleria elevava a 885 la incidència de *PCR positius a 14 dies a Benicarló. En números absoluts 238 casos, la qual cosa dóna a entendre que la *Covid està desbocada en aquesta ciutat.

L'augment també es registra a Vinaròs on torna a registrar-se prop de 100 casos i en altres municipis del Departament en què la incidència està per sobre dels 500 casos per cent mil habitants.

La mitjana departamental s'acosta a aquesta espectacular xifra i podria situar al Departament de Vinaròs com el mes afectat de tota la Comunitat en aquest moment.

La directora d'infermeria de l'Hospital ha fet un lleuger balanç de situació i recursos , recordant que per exemple en UCI per cada dos ingressats es precisa un@ infermera que cal llevar d'altres serveis, amb una elevada càrrega de treball per a aquests professionals i per al sistema en general.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació