Adolf Sanmartín, el nou director general de coordinació d´emergencies ha estat en Hoy por Hoy Maestrat després del nomenament

adolf exteriorSanmartín es Doctor en Historia i funcionari de carrera en qualitat de professor.  Exercia com a director territorial de Presidència a Castelló i és alcalde de Cervera del Maestre. Aquesta setmana ha concedit la primera entrevista en el nou càrrec a Cadena SER Maestrat.

 

 El Ple del Consell ha aprovat el nomenament d'Adolf Sanmartín Besalduch com a nou director general de Coordinació d'Emergències de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. Fins hui, Sanmartín era director territorial de la Presidència de la Generalitat Valenciana a Castelló i és alcalde de Cervera del Maestre. Durant la VI (2003/2007) i VII (2007/2011) legislatures, va ser diputat en les Corts pel PSPV-PSOE.

Adolf Sanmartín va nàixer a Vinaròs en 1963. És llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona i doctor de les mateixes disciplines per la Universitat de València. Dedicat a la docència des de final dels huitanta, a més de professor de Secundària i Batxillerat en instituts de Sant Mateu i Benicarló, ha sigut director de l'Escola taller de Traiguera, i del Centre de Formació Ocupacional de Benicarló, així com professor del centre de Vila-real de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED).

Com a historiador, Adolf Sanmartín ha publicat quatre obres: 'Els convents de dominics i agustines de Sant Mateu abans i després de la desamortització de Mendizábal' (1989); 'Les fortificacions de la vila de Traiguera 1641-1650' (1990); 'Les estratègies socioeconòmiques desenvolupades per una família noble castellonenca al segle XIX' (2000) i 'Empresarios, políticos y sindicalistas. La pugna por el poder en el Benicarló de la II República' (2001).

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació