Sense brúixola, Agustí Chaler ens porta avui al cor musical dels Estats Units.

02nashville0381Agustí Chaler ens porta avui al cor musical dels Estats Units. Un viatge geogràfic, musical i fins a espiritual pels llocs més emblemàtics en l'imaginari sentimental i mític de la música nord-americana del segle XX.


L'estat "surenyo" de Tennesse, on s'elabora el wyskey americà més venut en el món és el paradis de la música country i la seva capital Nashville, el seu altar, que té com Déu indiscutible a Johnny Cash. Poc podia pensar el colonitzador i congressista Davy Crockett, que tocava el violí, el futur musical de la seva ciutat.
I des de la capital de l'Estat a la veritable Capital Musical gràcies a una estrella envoltada de satèl·lits molt brillants: Memphis.
L'estrella és sens dubte Elvis Presley, "el rei", immortal per sempre en aquesta ciutat, que també va ser bressol d´Aretha Franklin o Justin Timberlake i van començar les seves carreres llegendes com a Tina Turner, Jerry Lee Lewis o B. B. King.acompanyats per les mítiques guitarres Gibson, un altre dels mites d'aquesta ciutat banyada pel gran Mississipí.

Riu mític i musical, el Misisipi, perquè seguint el seu curs arribem a Louisiana i la seva gran capital "negra", Nova Orleans. Aci es crec el soul a la fi del segle XIX. Aci es crea cada dia el Jazz: Aci té tot el sentit el gospel....Aci va néixer a penes estrenat el segle XX l'inigualable Louis Armstrong.
De la mà i amb la seva veu, Agustí Chaler ens transporta amb els seus vastos coneixements del lloc a través d'aquesta mítica ruta de la norteamérica mes genuïna.
T'animes a escoltar-ho?

SENSE BRÚIXOLA 3:

 

02nasville0394

 

03Memphis0691

 

03Memphis598

 

04NewOrleans0292

 

04NewOrleans0298 1

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació