Alex Carlos Nolla, sommelier del Celler de Can Roca ha passat per Ser Maestrat aprofitant l'aturada obligada per la pandèmia en l'hostaleria catalana.

alex carlos nollaAlex Carlos Nolla és l'encant personificat de la discreció, educació i professionalitat.
Fa ja mes de deu anys va aterrar en el Celler com tants uns altres a la recerca de formació , i qui sap, si oportunitat. Allí es va quedar i continua posant el seu granet de sorra per a fer que aquest establiment sigui un dels millors restaurants del món.


Alex és de Vinaròs, i quan pot i l'obligació professional li permet torna a la casa del seus pares, als seus amics i al "poble".
Aprofitant aquesta aturada no desitjada forçat per la Covid, Alex gaudeix preparant algun maridatge al costat dels seus amics com els germans Marco del Nou, Juanjo el "xiquet de Vinaròs" i molts més.
Ara Carlos Nolla està treballant la possibilitat de descobrir i posar en valor "el pròxim", vins, cellers que estan en aquesta comarca i en les veïnes i que tenen molt a oferir però cal descobrir. A més, encara té temps de participar en tastos "online" on demostra els seus coneixements assentant cada dia la seva categoria dins d'aquest gremi tan sensorial.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació