El Consell nomena director general d'Emergències a Adolf Sanmartín Besalduch

adolf exteriorEl Consell nomena director general d'Emergències a Adolf Sanmartín Besalduch


València (14.11.20). El Ple del Consell ha aprovat el nomenament d'Adolf Sanmartín Besalduch com a nou responsable de la Direcció General Operativa dependent de la Secretaria Autonòmica de Seguretat i Emergències de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. Fins avui, Sanmartín era director territorial de la Presidència de la Generalitat Valenciana a Castelló i és alcalde de Cervera del Maestrat. Durant la VI (2003/2007) i VII (2007/2011) legislatures, va ser diputat en Les Corts pel PSPV-PSOE.
Adolf Sanmartín va néixer a Vinaròs en 1963. És llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona i doctor de les mateixes disciplines per la Universitat de València. Dedicat a la docència des de finals dels vuitanta, a més de professor Secundària i Batxillerat en instituts de Sant Mateu i Benicarló, ha estat director de l'Escola-Taller de Traiguera, i del Centre de Formació Ocupacional de Benicarló, així com professor del centre de Vila-real de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED).
Com a historiador, Adolf Sanmartín ha publicat quatre obres: Els convents de dominics i agustins fortificacions de la vila de Traiguera 1641-1650 (1990); Els *estratègies *socioeconòmiques *desenvolupades *per una *família noble *castellonenca al *segle XIX. (2000) i Empresaris, polítics i sindicalistes. La pugna pel poder al Benicarló de la II República. (2001).

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació