Televisió de Castelló estrena dijous que ve dia 19 en horari de "prime time" nocturn un nou programa sota el nom de "La pelu de Juan Miguel".

JUAN MIGUEL I LUCI TRAVERTelevisió de Castelló estrena dijous que ve dia 19 en horari de "prime time" nocturn un nou programa sota el nom de "La pelu de Juan Miguel".


El protagonista del nou espai que tindrà periodicitat setmanal a través de les ones televisives, però que es podrà visualitzar en la web i les xarxes de Televisió Castelló en qualsevol moment, serà Juan Miguel Martínez, el perruquer i estilista castellonenc que des de fa dues dècades és un dels populars de la televisió nacional.
Juan Miguel compartirà pantalla amb *Luci través en un programa de format magazzine televisiu amb música i entrevistes en viu i els comentaris, dimes i diretes d'aquests personatges.
El programa estrenarà cadena, horari i realització amb més ambició a nivell tècnic i estètic que anteriors formats que van tenir a la parella amb la protagonista en la televisió de les nostres comarques.
Juan Miguel, que en els vuitanta va arribar a la fama en la capital pel seu treball com a estilista va aconseguir després popularitat nacional amb les seves noces amb la cantant Karina. En 2003 va participar en el mític programa "Hotel Glam" que va tenir un èxit aclaparador. Fins avui en què està com a reserva de l'edició que comença del reality "la casa fuerte" emesa pel grup Mediaset, Juan Miguel ha participat en nombrosos programes com a convidat o concursant des de "Supervivientes" a Gran  Hermano Duo, Arribà a ser guanyador del "Reencuentro" al costat de Yola Berrocal i sempre ha destacat pel seu etern somriure i bon caràcter.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació