L'Ajuntament de Vinaròs millorarà l'asfalt dels carrers

AsfaltEn total suposa un inversió de 50.000€ amb fons propis de l'Ajuntament i s'afegiran a les tasques d'adequació que s'han fet a la Costa Nord, Sud i carrer de la Closa al llarg de l'any

 

{audio}121120/

121120-CARMEMORELLAw.mp3{/audio}

Aquesta setmana es posaran en marxa feines de millora de l'asfalt en diversos carrers de la localitat per tal d'oferir una major seguretat als conductors. En concret, els treballs consistiran en el fresat i adequació del traçat de la carretera amb l'aplicació de la tècnica d'asfalt semi-fred, un mètode sostenible i respectuós amb el medi ambient per la significativa reducció de les emissions de gasos contaminants en la seua fabricació.

La regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que "aquestes feines les executarà aquesta mateixa setmana l'empresa Eiffage amb una inversió de 50.000€ amb fons propis de l'Ajuntament i es preveu que estiguen enllestides divendres". Segons afegia s'actuarà als carrers Remena-rocs, Orla, Llúcera, Cala Puntal R i M, a més del camí est del cementeri i en el tram del carril lúdic més malmès.

La regidora Morella ha anunciat que abans de finalitzar l'any també s'actuarà en altres punts urbans i rurals per tal de millorar els vials de la localitat. Per acabar, comentava que des del Govern Municipal s'ha fet una forta inversió en l'adequació dels carrers, tant a la Costa Nord com a la Costa Sud, així també com al carrer de la Closa durant aquest any per oferir una major seguretat viària als veïns.

carmen morella

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació