L'Ajuntament de Vinaròs ofereix a l'empresa Amazon els terrenys de Soterranyes

L'Ajuntament ofereix a l'empresa Amazon els terrenys de SoterranyesEntrevista a l´alcalde Guillém Alsina en Hoy por Hoy Maestrat, on ha explicat la iniciativa.
 

La proposta té com a objectiu facilitar l'arribada de la multinacional al municipi per a treure rendiment al polígon industrial i sobretot ajudar a crear ocupació

El Govern Municipal ha ofert a l'empresa Amazon els terrenys de Soterranyes perquè es puga implantar al municipi. Aquesta proposta s'ha realitzat arran de les darreres notícies que confirmen que la multinacional americana busca terrenys a la Comunitat Valenciana per a instal·lar una de les seues seus de distribució. 

L'alcalde Guillem Alsina ha destacat que "després conèixer la intenció d'Amazon d'instal·lar-se a la Comunitat Valenciana de seguida ens hem posat en contacte amb l'empresa per oferir els terrenys de Soterranyes". Segons assenyala "la parcel·la industrial està ubicada en un punt estratègic amb fàcil comunicació amb la N-232, futura A-68, i l'AP-7, fet que facilitaria el transport de mercaderies entre València, Barcelona i Saragossa, a més de la proximitat amb el Corredor del Mediterrani". Així mateix, Alsina comentava que a totes aquestes comunicacions també s'afegeix el port, un punt també molt important per al transport.

D'altra banda l'alcalde, insistia que "la parcel·la ofereix molts avantatges que la converteixen en un espai idoni per a ubicar una seu, a més suposaria un important benefici per a tota la comarca, davant de la possibilitat de la generació de llocs de treball".

Per acabar, Alsina ha comentat que s'ha ofert la possibilitat de realitzar una reunió telemàtica amb els responsables d'Amazon per a poder explicar de forma detallada totes les oportunitats que pot oferir Vinaròs. 

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació