L'Ajuntament de Vinaròs pren mesures restrictives davant l'augment a nivell de risc molt alt de la incidència del Covid-19

alsina en serL'Ajuntament de Vinaròs pren mesures restrictives davant l'augment a nivell de risc molt alt de la incidència del Covid-19 a la ciutat segons ha anunciat l'alcalde Guillém Alsina avui al migdia.

 

 normes covid

Segons les dades facilitades per Alsina, que aquest matí donava a l'Ajuntament Salut Pública, la incidència acumulada de casos diagnosticats en els últims 14 dies és de 414,89 per cent mil habitants. L'alcalde, que ha pasat per Hoy por Hoy amb Juanjo Benito,  ha qualificat aquesta incidència de "risc molt alt" i seguint les indicacions de Salut Pública del Departament, pren les mesures que són competència municipal: tanca els parcs infantils i esportius i seniors, clausura camp de bitlles i petanca, limita als socis del club l'ús del parc de patins.
També tanca i no cedirà ni a particulars ni a entitats les sales d'actes de la biblioteca, Vinalab, Casa de cultura o auditori municipal tant a entitats com a particulars.
Alsina, a més, va indicar que està a l'espera de les mesures que pugui prendre la Conselleria de Sanitat , que està elaborant un informe per a Vinaròs i Morella davant l´increment de casos positius. En les properes hores s´espera que Consellería lliure una ordre al respecte.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació