alto palancia agua

egm-depor-1t20.gif

egm depor 1t20

El Castell Polpis de Santa Magdalena protagonista de la portada de la revista ‘Soleil & Merveilles’

portada 1La revista francesa, ‘Soleil & Merveilles’, dedica la seua portada d'aquest últim número a Santa Magdalena, concretament al Castell Polpis. A més, en les seues pàgines interiors dedica un ampli reportatge a la població, donant a conèixer els llocs més emblemàtics de la població, així com els projectes més destacats.

 

‘Soleil & Merveilles’ és una publicació turística líder a la Costa Azahar, publicada per i per a francòfons. Aquesta revista pretén donar tot tipus d'informació de totes les àrees relacionades amb el turisme: cultura i patrimoni, gastronomia, oci, agenda cultural, notícies, informació sobre els procediments oficials que poden ser necessaris, punts de referència i llocs d’interès.

El públic al qual va dirigida aquesta revista és, d'una banda, el turista francés i per una altra els residents a la comarca del Baix Maestrat, de nacionalitat francesa.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “per a la nostra població que, una revista com ‘Soleil & Merveilles’ fixe la seua atenció en nosaltres és molt important, perquè sens dubte ens ajudarà a donar a conéixer Santa Magdalena entre la població francesa”. -M.J.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

SER EGM

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació