Morella reforça el cos de Policia Local amb una nova plaça per fer front a la nova normalitat de la COVID-19

DSC 0004copEs tracta d’un reforç necessari a causa de l’increment de tasques del cos de policia en la situació actual, així com en moments d’afluència turística major

 


L’Ajuntament de Morella reforça el cos de la Policia Local amb una incorporació aquest estiu. La presa de possessió ha tingut lloc avui al Saló de Plens del consistori. Així, a partir d’ara aquest comptarà amb tres agents per a cobrir el servei de policia amb l’increment de tasques que el cos ha tingut a causa de la situació produïda per la COVID-19. Aquesta nova plaça de Policia Local estava contemplada en el pla de reactivació socioeconòmica de Morella enfront del coronavirus, a més de la necessitat de reforçar aquest cos en moments  de més afluència turística a la ciutat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “avui es reincorpora un nou agent, que val a dir que ja coneix la població i ha treballat en aquest cos, amb els avantatges d’aprenentatge que comporta per a implementar l’ampliació del servei”. L’edil ha explicat que “és un reforç molt necessari a Morella i més encara en els moments actuals”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair immensament als agents que han treballat estos mesos tan intensos i tots els serveis que s’han hagut de reforçar” i animar a “continuar en la seua tasca tan important que té el cos de la Policia Local”.

Cal explicar que durant els últims mesos han sigut diferents els serveis municipals que s’han reforçat. Així l’atenció a domicili del Centre de Dia o la Brigada Municipal són alguns d’aquestos que han incrementat el seu personal i continuar amb les tasques de neteja i protecció enfront de la COVID-19, així com de protecció de les persones més vulnerables. -M.J.

 

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació