alto palancia agua

egm-depor-1t20.gif

egm depor 1t20

El Departament de Salut de Vinaròs està entre els set departaments amb menor taxa d'incidència de Covid-19 de tota la Comunitat

vanesa jorge y ana barcelo

J.V.-El Departament de Salut de Vinaròs estàs entre els set departaments amb menor taxa d'incidència de Covid-19 de tota la Comunitat. Així ho ha afirmat aquest matí la Gerent del Departament i Directora de l'Hospital de Vinaròs, Vanesa Jorge Vidal, en hoy por Hoy de Ser Maestrat.

Escolta l´entrevista sencera amb Vanesa Jorge:

toma de posession de vanesa jorge consellera ana barcelo            Presa de posesiò de Vanesa Jorge com a Gerent acompanyada de la Consellera Barceló i equip directiu del centre 


      La Gerent ha assenyalat que actualment estem molt bé respecte a com havíem estat , la situació està controlada a l'hospital i ara cal controlar el carrer, per això, els equips d'Atenció primària estan treballant intensament des del passat dia 11"
Vanesa Jorge va destacar els difícils moments que ha passat també aquest departament i els professionals als quals va agrair l'immens esforç que estan realitzat en tos els àmbits.

La Gerent va afirmar que en aquest departament mai han faltat equips, encara que s'ha hagut de fer una utilització molt racional dels mateixos fins que s'ha pogut disposar de material en quantitat abundant. 
Vanesa Jorge ha dit que els ciutadans "ho han fet molt bé" en aquest departament pel que respecta al confinament "però continuem necessitant el compromís i la responsabilitat de totes les persones per a evitar el rebrot que a tots ens preocupa".

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

SER EGM

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació