alto palancia agua

Víctor Guzmán Bel, jove músic de Benicarló aspirant a director d'orquestra ha compost un tema musical dedicat al Crist de la Mar

victor guzman belVíctor Guzmán Bel, jove músic de Benicarló aspirant a director d'orquestra ha compost un tema musical dedicat al Crist de la Mar, que havia d'estrenar-se avui, dia de la processó de puixada,  però, a causa de la pandèmia sanitària haurà d'esperar.


La composició, que és l'ara estudia Víctor en el Conservatori de València, porta per títol "Fervor *Benicarlando al Crist de la Mar" i és una peça que amb una durada aproximada de 5 minuts, en paraules de l'autor té algun aire en algun passatge que recorda a música d'alguna esquadra cristiana en les desfilades de Moros i Cristians.
Víctor, és percussionista i exerceix com a tal en la Banda simfònica ciutat de Benicarló a part de molts altres "primers passos" en altres àmbits.
En aquest petit reportatge podem escoltar bona part d'aquesta magnifica obra. J.V.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació