alto palancia agua

La Generalitat Valenciana i el grup hostaler RH, arriben a un acord perquè Sanitat disposi de l´hotel Vinaròs Playa com a espai medicalitzat

vinaros playaLa Generalitat Valenciana i el grup hostaler RH, en coordinació amb l'Ajuntament de Vinaròs i l'Hospital Comarcal arriben a un acord perquè la Generalitat Valenciana disposi de l´hotel Vinaròs Playa com a espai totalment medicalitzat en cas que fos necessari.

Així ho ha anunciat aquest matí a Ser Maestrat el director territorial de Presidència a Castelló, Adolf Sanmartín, dins de les accions del Govern per fer front a la Covid-19.

L´entrevista completa en l´enllaç de baix:

 


Aquest hotel situat a la part de la ciutat més propera a l´Hospital comarcal disposa de més de 200 habitacions dobles i aquesta setmana ha sigut visitat pels tècnics de Sanitat per estudiar la medicalització de les plantes de manera progressiva en cas de necessitat.
Per altra banda l´acord també recull els "Estudios RH, al costat del Vinaròs Playa, que seran cedits a la Generalitat amb la finalitat que puguin facilitar el descans i la conciliació laboral del personal sanitari que es desplaça des d'altres ciutats.
El grup Hotels RH, fundat en 1990 compta amb 16 hotels: 6 a Benidorm, 1 a Calp, 4 a Gandia, 3 a Peníscola i 2 a Vinaròs.

 

També ha informat del repartiment del material de protecció a l´hospital comarcal, residències, policies locals. Ha explicat la reorganització del departament de Salut de Vinaròs en relació amb els centres que queden oberts. En altres aspectes, el calendari escolar o els transports han estat ampliats per Director Territorial. J. Vidal.-

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació