banner 700x125 terres maestrat jornades

El Departament de Salut de Vinaròs reorganitza l'assistència sanitària primària al Maestrat i Els Ports. Arriba el primer material de protecció de la Xina

logo DEPARTAMENT SALUD VINAROSEl Departament de Salut de Vinaròs reorganitza l'assistència sanitària d'Atenció Primària davant la situació d'emergència provocada per la pandèmia de coronavirus. D'aquesta forma, s'agrupen equips de professionals i se centralitza el treball en els centres de salut capçalera de cadascuna de les zones bàsiques assistencials, garantint en tot moment l'atenció de pacients, domiciliària i telefònica, així com les visites urgents.

MATERIAL COVID LLEGADO A VINAROS

El Departament de Salut de Vinaròs ha establert la reunificació de recursos sanitaris i assistencials en els centres de salut d'el Forcall, Alcalà de Xivert, Alcossebre, Morella i Sant Mateu, per la qual cosa tots els consultoris auxiliars de les seves respectives zones estaran inoperatius. Per part seva, en la zona bàsica de Traiguera, romandrà el centre de salut de Traiguera i es reunificaran els consultoris de La Jana i Canet lo Roig; Rosell i Sant Rafel; Sant Jordi i Càlig; i Pobla de Benifassà.

La resta de zones d'atenció, que pertanyen als centres de salut de Vinaròs, Peníscola i Benicarló, romanen oberts.

El Departament de Salut de Vinaròs ha establert el desviament de les crides dels consultoris tancats als centres capçalera per a garantir  canals de comunicació directes. A més, cada centre obert funcionarà com a nucli central de l'assistència sanitària de la seva zona i assumirà l'atenció de tots els pacients, tant telefònica com domiciliària i l'assistència urgent.

El Departament de Salut de Vinaròs manté també la xarxa de punts d'atenció continuada 24 hores en els municipis de Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Morella, el Forcall, Alcalà, Alcossebre, Sant Mateu i Traiguera.

TWITTER DEL DEPARTAMENT  GVA SALUD VINARÒS:

I aquest matí, des de

@GVAsanitat

, ja teniem a l'Hospital de

@GVASalutVinaros

 el material sanitari de protecció per enmagatzemar i distribuir als servicis.

#SalutVinaròs #Acopassara

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació