banner 700x125 terres maestrat jornades

El Consorci C1 informa del servei extraordinari de la seva xarxa d'ecoparcs durant l'estat d'alarma

 

Es mantindran en servei 8 ecoparcs fixos per a ús exclusiu de les pimes a Albocàsser, Vinaròs, Torreblanca, Peníscola, Morella, Vilafranca del Cid, Benicarló i Alcalà de Xivert. El Consorci C1 ha informat de el servei extraordinari de la seva xarxa d'ecoparcs amb caràcter indefinit des del 17 de març de 2020 fins a la finalització de l'Estat d'Alarma.

Captura de pantalla 2020 03 20 a las 15.31.42

D'aquesta manera tots els Ecomòbils romandran tancats i es mantindran en servei 8 ecoparcs fixos per a ús exclusiu de les pimes a Albocàsser, Vinaròs, Torreblanca, Peníscola, Morella, Vilafranca del Cid, Benicarló i Alcalà de Xivert. Així mateix, l'horari d'obertura per a la prestació del servei es reduirà a l'50% en els 8 ecoparcs, quedant establert d'aquesta manera:

- Morella, Vilafranca, Benicarló, Vinaròs, Peníscola i Torreblanca: De dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores.

- Albocàsser: Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10:00 a 14 hores.

- Alcalà de Xivert: Dilluns, dimecres i divendres de 10:00 a 14:00 hores.

Aquest servei podrà ser modificat en cas d'alteració de les condicions sanitàries actuals. A més, des del Consorci es prega el compliment de les mesures de prevenció davant el coronavirus indicades per les autoritats sanitàries:

- No acudir a l'ecoparc davant del dubte d'estar contagiat o haver tingut contacte amb el virus.

- Respectar una distància amb el personal treballador de l'ecoparc de al menys 1,5m.

- Si necessita tossir o esternudar, cobriu-vos la boca i nas amb el colze flexionat.

- Es recomana l'ús de guants per a dipositar els residus. En cas contrari renti bé les mans amb aigua i sabó o higienitzant abans i després d'utilitzar el servei.

De la mateixa manera, el Consorci C1 ha difós a tots els seus municipis consorciats les instruccions de l'Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic sobre la gestió de residus domèstics, realitzant una infografia perquè se sigui fàcilment comprensible per tota la ciutadania. En aquestes instruccions s'especifica quin ha de ser el maneig dels residus domiciliaris, tant en llars positius o en quarantena per COVID-19 com en llars en què no es doni cap de les dues circumstàncies. (Nota de premsa)

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació