banner 700x125 terres maestrat jornades

Benihort treballa amb total garantia per oferir els seus servei

Com a sector de primera necessitat, Benihort continua treballant amb normalitat per proveir d'aliments i serveis a la societat durant la crisi sanitària i social de l'coronavirus. Des de la direcció de la cooperativa benicarlanda s'ha agraït, tant als socis productors com als seus treballadors i treballadores que, seguint les mesures de precaució, segueixin aportant el seu treball perquè la població estigui proveïda.

 

Benihort Instalaciones Polígono Industrial El Collet

Tal com informa el director de Benihort, Guillermo Edo: "seguim produint fruites i verdures de qualitat i total garantia que, al costat del nostre supermercat, puguin alimentar la població en la crisi de l'COVID-19. També la nostra benzinera segueix subministrant carburant i seguim oferint el nostre servei de transport ". Pel que fa als dos magatzems hortícoles de la cooperativa, treballen amb els seus torns habituals i Edo indica que "en els últims dies hem vist com ha crescut la demanda d'hortalisses i cítrics a les grans superfícies". En el cas del supermercat Benihort, "la compra de productes bàsics i d'higiene també ha augmentat i continua amb el seu horari habitual de 8 a 19 hores, tret que en casos de necessitat haguem de tancar durant unes hores per reposar, com va passar el dilluns a migdia ". Edo també ha ressaltat que la precaució és màxima en tots els àmbits en què Benihort realitza les seves tasques: camp, magatzems, oficines administratives, així com a la resta de serveis de la cooperativa que es mantenen oberts com el planter, subministraments, supermercat, benzinera o el servei de transports. L'únic servei que ha deixat de prestar la cooperativa de Benicarló és el de venda a l'detall de la seva àrea d'hortalisses que està dirigit, majoritàriament, a la restauració i venda ambulant. El director de Benihort ha volgut traslladar també el seu "agraïment a socis, empleats i empleades, pel gran esforç que estan realitzant i, per descomptat, als nostres clients per la confiança. Tot el sector agroalimentari, al costat de l'sociosanitari, el de l'transport, etc., sense oblidar a les forces de seguretat, s'està deixant la pell en aquests temps tan difícils ". (Nota de premsa)

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació