banner 700x125 terres maestrat jornades

L´alcalde de Vinaròs, Guillém Alsina, ha estat aquest matí a Hoy por Hoy per comentar l´última hora del Carnaval

guillem alsina 140220L´alcalde de Vinaròs, Guillém Alsina, ha estat aquest matí a Hoy por Hoy Maestrat de Cadena Ser, per comentar l´última hora del Carnaval de la ciutat en l´edició 2020. To preparat per a l´acte mes mediàtic de la festa, la Gala de presentació de les Reines de les comparses del Carnaval 2020. Un carnaval en què l´ajuntament ha invertit més de 160.000 € d´un pressupost que passa del 200.000€.

(CONSULTA DES D'AQUESTA NOTÍCIA EL PROGRAMA COMPLERT DEL CARNAVAL MÉS AVALL)

 

Alsina carnavalero i comparsero de tota la vida també participarà en els actes i cavalcades en la seua comparsa segons ha confirmat a la Ser. L´Ajuntament ha convidat a tots els alcaldes de la província, diputats, senadors, representants de les institucions supramunicipals i per descomptat a tots els veïns del territori.

Per garantir la seguretat del que vinguen a Vinaròs" de festa" i no per altres coses, s´hi ha muntat un ample dispositiu de seguretat amb Policia Local, Guàrdia Civil, Unitat de la policia autonòmica i agents de seguretat privada.

L´alcalde també ha contestat i s´ha referit a temes d´actualitat general com els danys a la costa el temporal, pressupostos i actualitat municipal.

PROGRAMA DEL CARNAVAL DE VINARÒS A AQUEST ENLLAÇ

J.Vidal.-

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació