alto palancia agua

egm-depor-1t20.gif

egm depor 1t20

Essencial guanya el concurs d´aparadors de Carnaval de Vinaròs

essencialS'ha donat a conéixer el resultat del Primer Concurs d'Aparadors del Carnestoltes de Vinaròs.

El jurat, compost per Ana Fibla, regidor de Desenvolupament Local, i diferents membres de la Comissió Organitzadora del Carnestoltes, ha recorregut els carrers de la nostra ciutat i visitat els 14 comerços que s'han presentat a la convocatòria.

 

Els organitzadors han destacat el bon acolliment que ha rebut el concurs i la qualitat de les propostes presentades, sorprenent per la seua originalitat i integració a la temàtica del Carnestoltes de Vinaròs, dedicat a Venècia, en els seus treballs. Tant des de la COC com per part de la regidora de comerç, es valora positivament i es continuarà treballant per conjuminar la nostra festa amb un sector tan important a la nostra ciutat com és el comercial, sempre en vistes de buscar la sostenibilitat del Carnestoltes implicant a tots els sectors productius.

Els establiments presentats a la convocatòria han sigut:

– Mobles Capsir

– Pilar Peluquer@s>

– Meryn Nails

– Essencial

– Conceptes

– Corseteria Mary Carmen

– Mono outlet

– Floristeria Vinaflor

– Viatges Maestrazgo

– Pastisseria Cocoa

– Ritme

– Peixos i teixits

– Maite, sabates i complements

– Patchlupe merceria

Malgrat que el concurs establia un únic premi, el jurat ha vist necessari considerar també dos finalistes a causa de la qualitat de les propostes presentats.

Els dos finalistes han sigut reconeguts per aconseguir unir la temàtica del Carnestoltes amb el seu producte i han sigut:

Tercer Premi per a Meryn Nails, establiment situat en l'avinguda Leopoldo Querol 49

Segon Premi per a l'establiment Patchlupe merceria, al carrer Puríssim número 7

Per unanimitat, el jurat ha decidit otrogar el primer premi, dotat de 300 euros, per la seua originalitat, en integrar el factor «humà» dins de l'aparador en interactuar amb l'espectador i integrar la temàtica del Carnestoltes en tot el comerç, a l'establiment Essencial, situat al carrer Vila-real 1, cantonada amb C. Carreró.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

SER EGM

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació