Dijous i divendres "alerta roja" per pluges al Maestrat i Ports.

alerta roja per plujes divendres 191018L'Agència de Seguretat i emergències de la Generalitat Valenciana ha comunicat a les 12.30 d'avui que eleva el nivell de pre emergència per pluges per aquest dijous 18 a "alerta roja" en les comarques del Baix Maestrat, Alt Maestrat i Ports i també a alerta taronja la resta de la província de Castelló i València. Per altra banda a la zona del Montsià i Baix Ebre, a Tarragona l'alerta també és taronja. Cal seguir les indicacions i els consells de les autoritats i estar pendent de la informació de ràdio, TV i mitjans digitals al respecte. Molta precaució!!!!!

Aquesta es una de les noticies que t´oferim dins d´Hora 14 Maestrat d´avui ( edició de Juanjo Benito).

 

Llegeix més...

Visita de la subdelegada del Govern a la província de Castelló, Soledad Ten Bachero a l’Ajuntament de Vinaròs

soledad ten subdelegada del gobierno en la serAvui ha visitat la ciutat la Subdelegada del govern espanyol a la província de Castelló, Soledad Ten Bachero qui s’ha reunit amb l'alcalde Enric Pla, i amb el primer tinent d'alcalde, Guillem Alsina, per a tractar temes d'interès per a la nostra localitat.

Soledad Ten ha concedit una entrevista a Hoy por Hoy Maestrat en directe.

 

Llegeix més...

L’OMS inclou Benicarló en el seu catàleg de bones pràctiques pel programa Viu-Actiu

viu actiu reconeixementL’any 2017 es va implantar a Benicarló el programa Viu-Actiu, pel qual es realitza la prescripció d’exercici físic als pacients del Centre d’Atenció Primària de Benicarló que ho necessiten. Es tracta d’un programa que ha sigut incorporat en l’últim catàleg de bones pràctiques elaborat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Carlos Flos, el regidor d´esports ha passat per Hoy por Hoy aquest mati

Llegeix més...

Més de 7.800 turistes han visitat la Tourist-Info de Benicarló durant aquest estiu

rosana marza en ser maestratEls 7.875 turistes que ha enregistrat l’oficina d’informació al turista de Benicarló procedeixen en la seua majoria d’Aragó i França. La consulta més sol·licitada ha sigut sobre les festes patronals. 

La regidora de l´area, Rosana Marzà ha explicat a Ser Maestrat erls detalls.

 

Llegeix més...

El Congrés aprova la proposta de Compromís perquè es bonifiquen els trams valencians de l'AP-7 com ja fa el Govern a Catalunya

JOAN BALDOVÍBaldoví: "La Nacional 340 no acaba a Vinaròs, volem les mateixes mesures que el Govern va concedir a Catalunya per a disminuir els embossos, la perillositat i la contaminació".

Informació de portada d´Hora 14 Maestrat, avui a migdia, amb Juanjo Benito.

 

Llegeix més...

La Consellera de Sanitat i Salut Pública, Ana Barceló ha visitat l´hospital de Vinaròs per primera vegada des del seu nomenament al mes de juny.

ana barcelo en ser maestratBarceló ha donat el tret d´eixida a les obres de la nova sala de més de 500 m quadrats que acollirà l´equip de Ressonància magnètica. La Consellera ha dit que l´obra s´acabarà el pròxim mes de febrer.

 

Llegeix més...

Escolta'ns

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació