Xaro Mirallles. " El que llevat la son ha estat el tancament de la piscina".

entrevista cap dany xaro mirallesXaro Mirallles. " El que més m´ha llevat la son ha estat el tancament de la piscina".
L'alcaldessa de Benicarló en la tradicional entrevista que tanca l'any a Ser Maestrat va realitzar aquesta afirmació davant el problema que ha suposat la situació legal de la piscina que ha obligat a tancar per a replantejar-lo tot nou i legal.
Miralles va assenyalar en l'entrevista que  ha vingut provocat perquè es van fer les coses mal fetes quan es va construir la piscina en 1998, amb el contracte nul i la posterior adjudicació a FCC que va signar el PP".

 

Llegeix més...

Es posen les primeres vacunes de la covid19 a Benicarló i Vinaròs

 

vacuna1Ahir es van posar les primeres vacunes de la covid19 als treballadors i usuaris de la Residència Sant Francesc. Víctor Ferreres Urchaga ha estat la primera persona en ser vacunada a Benicarló. 

Aquesta vesprada, personal del Centre de Salut de Benicarló ha posat la primera de les dos dosis de la vacuna de la covid19 als nou treballadors i a 11 dels 16 usuaris de la Residència Sant Francesc. En concret, la primera persona vacunada ha estat l’usuari de la residència Víctor Ferreres Urchaga.

Llegeix més...

Andrés Martínez: “un dels objectius prioritaris i immediats és aconseguir per al 2021 que la gent triï Peníscola per la seguretat que ofereix”

ANDRES MARTINEZ A LA SER 281220L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez Castellá ha passat pels micròfons de Ser Maestrat per a realitzar el balanç de l'any com és habitual.
En aquesta ocasió un balanç, com en tots els municipis, marcat per la pandèmia de la *Covid 19, que ha alterat greument la vida de tots. Martínez ha assenyalat que un dels seus objectius prioritaris i immediats “és aconseguir per al 2021 que la gent triï Peníscola per la seguretat que ofereix”.

 

Llegeix més...

Guilem Alsina: "Vinaròs té obres en marxa o en tramitació per valor de 45 milions d'euros".

alsina sol
L'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina ha ofert avui la tradicional entrevista de Nadal a través de SER MAESTRAT. en el transcurs de la mateixa Alsina ha destacat el gran volum d'obres que estan en marxa començant pel col·legi Jaume I tantes vegades promès i reclamat fins que s'ha iniciat enguany.

Llegeix més...

Sense brúixola: Visitem de la mà i amb la veu d'Agustí Chaler el país dels aiatol·làs. La república Islàmica de l'Iran,

01ShirazSense brúixola: Agustí Chaler ens porta avui a una zona del món convulsa des de fa molts anys, però alhora fascinant per les seves gents, cultura i naturalesa. Visitem de la mà i amb la veu d'Agustín el país dels aiatol·làs. La república Islàmica de l'Iran.

 

Llegeix més...

Blanca Marín Ferreiro, directora general de Aerocas, l'empresa publica que regeix l'aeroport de Castelló ha estat aquest matí en Hoy por Hoy Maestrat informant sobre la realitat actual del centre aeronàutic.

blanca marin acompañada del alcalde alsinaMarín, ha assenyalat que en aquests mesos "hem volgut treballar preparant l'aeroport per a la recuperació de la normalitat post-*Covid".

 

 

Foto archivo: visita de Blanca Marín a Ser Maestrat el 2019 junto al actual alcalde Guillem Alsina 

Llegeix més...

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació