La justícia falla a favor de l’Ajuntament en la demanda del campanar de Benicarló

campanar benicarloEl campanar de Benicarló és propietat de l’Ajuntament de Benicarló, segons la sentència del Jutjat de Primera Instància número 3 de Vinaròs. La sentència ha estat dictada en primera instància, de manera que el Bisbat pot recórrer davant de l’Audiència Provincial segons ha informat a primera hora de la tarda d´avui el mateix Consistori.

Llegeix més...

Avui ha començat a l´Audiencia de Castelló el judici oral pel projecte Castor

los acusados entran en el juicio del castorHORA 14 MAESTRAT, 18-10-2021.

El judici és conseqüència de les accions empreses per l´Associacio d´Afectats per la Plataforma Castor (APLACA). Els primers a passar a declarar han sigut el que va ser president de ESCAL-UGS, Recaredo del Potro i qui era conseller delegat de l´empresa, José Luís Martínez Dalmau.

En hora 14 Maestrat, Juanjo Benito ha explicat el més rellevant de la primera sessió del judici.

 

Llegeix més...

Caos: exposició multidisciplinària en el moli d´oli de Cesar Martinell d´Ulldecona

marta perez y raquel mendozaCaos: exposició multidisciplinària en el moli d´oli de Cesar Martinell d´Ulldecona.

 

 


Deu artistes alemanyes i espanyoles que resideixen entre Alcanar, Vinaròs i Ulldecona participen en aquesta exposició tan singular per la temàtica i que es podrà visitar fins al 30 d'octubre.
Avui han estat a Hoy por Hoy Maestrat, Marta Pérez i Raquel Mendoza per a explicar com entenen des de les seves disciplines artístiques la paraula, el terme, l'accepció o el sentiment de Caos.

Llegeix més...

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació