alto palancia agua

Avui finalitza el Carnaval de Vinaròs amb el soterrament de la sardina al Fortí com ès tradicional

no en volem cap pais valenciaAvui finalitza el multitudinari Carnaval de Vinaròs 2020 després de dues rues espectaculars presenciades per milers i milers de persones.

L´organització de l´espectacle final ha convidat a tothom a participar: També Ser Maestrat ha tingut aquest matí a Toni Guillot, el director artístic de l'arribada i de l'acomiadament del Carnestoltes de la ciutat.

 

Llegeix més...

El director de la Gala de les Reines del Carnaval de Vinaròs i vocal de la Junta directiva del Carnestoltes, Xexu Saura ha estat avui a Ser Maestrat.

chechu sauraEl director de la Gala de les Reines del Carnestoltes 2020 i vocal de la Junta directiva del Carnestoltes, Xexu Saura ha estat avui a Ser Maestrat.
Saura ha valorat i comentat els detalls que s'amaguen darrere d'un gran esdeveniment com la Gala de les Reines, que està sent considerada de manera molt majoritària, segurament, com la millor de la història.

 

Llegeix més...

El Carnaval de Vinaròs ha viscut la que possiblement és millor gal·la de reines de la història.

REINA FOTO AITANA ADELLVinaròs va viure aquest dissabte la que per a molts ha sigut la millor Gala de Reines de la història. Unes 7000 persones van presenciar en directe l'acte, realitzat a porta tancada com és habitual, encara que en un espectacular escenari a l'aire lliure en la part sud de la ciutat. Diumenge la gala infantil va reunir tambè a 4000 persones.

Foto : Aitana Adell.

 

Llegeix més...

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació