Jordi Romeu Llorach, alcalde de Vinaròs pel PSPV-PSOE des de 2007 a 2011, va morir la passada matinada de manera inesperada als 67 anys d'edat

JORDI ROMEU LLORACH OFICIALJordi Romeu Llorach, alcalde de Vinaròs pel PSPV-PSOE des de 2007 a 2011, va morir la passada matinada de manera inesperada als 67 anys d'edat.

L'Ajuntament de Vinaròs ha decretat 3 dies de dol oficial i la capella ardent estarà en el saló de sessions de la Casa Consistorial des de les 9 a les 12 del matí després de la qual cosa el fèretre serà traslladat fins a l'Església Arxiprestal, situada enfront de l'Ajuntament, on se celebrarà la Missa funeral.

Recordem la veu de Jordi Romeu en una intervenció que va fer com regidor el 23 d´octubre de 2013 en contra de l´anomenada " Llei Wert" :

 

Llegeix més...

El CJC avala la resolució del contracte amb l’adjudicatària de les obres de l’antiga N-340

xaro en la ser 040621El CJC avala la resolució del contracte amb l’adjudicatària de les obres de l’antiga N-340

El dictamen del Consell Jurídic Consultiu considera que l'Ajuntament de Benicarló pot resoldre el contracte per «incompliment culpable» de l'empresa. Una vegada resolta la relació amb l'empresa adjudicatària, es tornarà a obrir el procés de licitació pel valor de les obres que queden per executar.

 

Llegeix més...

Surt a licitació la redacció del projecte i direcció d'obra del segon Centre de Salut de Vinaròs

guillem alsina 200721La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la Plataforma de Contractació la redacció del projecte i direcció d'obra d'un nou Centre de Salut integrat a Vinaròs. El cost de licitació del projecte ascendeix a 382.934 euros.

Entrevista a l´alcalde de Vinaròs Guillém Alsina, on es confirma la noticia entre altres temes:

 

Llegeix més...

La diputada autonòmica del PSPV-PSOE, Ana Besalduch ha estat en el programa Hoy por Hoy Maestrat  per a donar un repàs a l'últim període legislatiu que finalitzarà el dia 22 amb un ple "escombra".

ana besladuch 190721 1La diputada autonòmica del PSPV-PSOE, Ana Besalduch ha estat en el programa Hoy por Hoy Maestrat  per a donar un repàs a l'últim període legislatiu que finalitzarà el dia 22 amb un ple "escombra".
Besalduch és l'única diputada autonòmica del Baix Maestrat aquesta legislatura.

 

Llegeix més...

Santa Magdalena comença la Setmana Cultural i Festiva

 sergio bou en ser maestratL'Auditori de Santa Magdalena ha acollit la presentació de la Setmana Cultural i Festiva, organitzada per les regidories de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Santa Magdalena. “Enguany i com a alternativa a les Festes Patronals s'ha optat per aquesta mena d'activitats, realitzades totes a l'aire lliure i garantint una distància de seguretat als assistents d'aquestes”, explicava Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Entrevista a Hoy por Hoy  de SER Maestrat de l´alcalde Segio Bou:

Llegeix més...

Vinaròs ofereix wifi públic gratuït al passeig matírim, platges urbanes i places del centre

romero i albellaVinaròs ofereix wifi públic gratuït al passeig matírim, platges urbanes i places del centre

L'objectiu és facilitar l'accés a Internet als veïns i visitants amb una connexió estable i segura perquè puguen tindre garantit l'accés a la xarxa

Entrevista a Hugo Romero, regidor d´Innovació digital " a Hoy por Hoy Maestrat ;

 

Llegeix més...

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ntc vertical

BEN Marketplace Maestrat

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació