alto palancia agua

egm-depor-1t20.gif

egm depor 1t20

Les empreses de Vinaròs aconsegueixen el distintiu SICTED Covid-19

ENTREGA SICTED 1-El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins Covid-19 (SICTED) es tracta d'un reconeixement a l'esforç dels empresaris per oferir uns serveis i atenció de qualitat amb totes les mesures de seguretat establertes.

-Regidor de Promoció i Interès Turístic, Marc Albella: "Per aconseguir el reconeixement SICTED les empreses han de passar diverses auditories per part de tècnics especialitzats per certificar que compleixen tots els estàndards de qualitat, higiene i distanciament, i per tant són mereixedores de la distinció".

 

Llegeix més...

Vinaròs demana civisme davant de l'abocament irresponsable de residus

T- Davant l'increment del llançament de deixalles des de l'Ajuntament es prega a la ciutadania responsabilitat a l'hora d'abocar la brossa i recorda que hi ha disponibles diversos serveis gratuïts de recollida.

 

- Segon l'informe realitzat per l'empresa encarregada del servei de recollida, la brossa de fracció s'ha incrementat un 53% en relació als últims cinc anys i el cartó un 19%, mentre que els voluminosos ha pujat fins al 47%.

Llegeix més...

Compromís Benicarló insta a l’equip de govern l’adhesió immediata a la Xarxa de Platges sense fum.

  • CONCURSEl Ple ordinari del passat dijous 30 de juliol, aprovava per unanimitat la moció presentada per Compromís Benicarló per a l’adhesió del municipi a la Xarxa Platges sense fum del País Valencià. L’equip de govern vol materialitzar la proposta a l’estiu del 2021.
  • Compromís Benicarló: «Tindre unes platges sense fum és sinònim de tindre unes platges més segures davant la Covid-19, per això instem a l’equip de govern que inicie ja la tramitació per tal de regular el consum de tabac a les nostres platges». 

Llegeix més...

Morella ret homenatge a les víctimes de la COVID-19 amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat, Ximo Puig

acti victimes covidMIG 2086- El nou Jardí del record, on ha tingut lloc l’acte, ha descobert la placa ‘En record de les víctimes de la COVID-19 i en agraïment de totes les persones que treballen contra la pandèmia’.

- L’alcalde de Morella ha començat “agraint a totes les persones que han treballat en els diferents sectors per a fer front a la COVID-19. Han sigut dies molt durs però també dies on hem vist de primera mà la gran fortalesa humana de Morella, recolzant a qui més ho necessita.

- L’homenatge ha comptat amb nombrós públic, associacions, familiars, autoritats, equips mèdics, seguretat i equip social.

 

Llegeix més...

La Diputació impulsa la cultura en tota la província de Castelló amb 600.000 euros en ajudes

  • Josà Martà Ruth SanzL’àrea de Cultura resol les subvencions a entitats privades, que enguany beneficien 213 associacions de tot el territori.
  • El president de la Diputació, José Martí: “Des de la Diputació hem volgut afavorir l’organització i el consum de productes culturals perquè la cultura és un portent dinamitzador econòmic”.

Llegeix més...

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

SER EGM

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació