alto palancia agua

Traiguera inicia les Festes Majors amb la Proclamació de les Regines 2019

FESTESTRAIEl municipi de Traiguera ha iniciat aquest dimarts amb la proclamació de les Regines, les seues Festes Majors, que s'allargaran fins al pròxim 22 d'agost. 

L'alcalde del municipi, Javier Ferrer, ha passat pels micròfons de Ser Maestrat, i ens ha explicat tota la programació que s'ha preparat per aquests 10 dies de festa, que comptaran, entre d'altres, amb els "Autos Locos", la desfilada de carrosses, la festa dels jubilats, etc. 

Escolta l'entrevista amb l'alcalde de Traiguera, Javier Ferrer. 

 

 

 

 

Vinaròs gestiona els tràmits de la construcció de la passarel·la del Riu Cervol i la prolongació del Passeig Ribera de la Costa Sud

FOTOCHALERLa regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de Vinaròs gestiona els tràmits per a l'execució de la passarel·la de la desembocadura del Riu Cervol i la prolongació del passeig Ribera de la Costa Sud.

Escolta l'entrevista amb el Regidor d'Urbanisme del municipi, José Chaler.

Rossell comença demà les seues Festes Majors

FOTOEVARISTOEl municipi de Rossell inicia demà amb l'acte de proclamació de les Reines, Dames i Fadrins les seues Festes Majors, que s'allargaran fins al pròxim 18 d'agost. 

Al programa d'Hoy por Hoy Maestrat, hem estat amb l'alcalde del muncipi, Evaristo Martí, que ens ha destacat alguns dels actes més importants d'aquesta setmana de festes. 

Llegeix més...

Càlig comença demà les seues Festes Patronals 2019 en honor a Sant Llorenç

FOTOCALIGEl municipi de Càlig enceta demà dijous les seues Festes Patronals 2019 en honor a Sant Llorenç. Els actes començaran amb la crida, que estarà acompanyada d'un cercavila i el tradicional volteig de campanes. 

Amb motiu de l'inici de les festes, l'alcaldessa de Càlig Ernestina Borràs, i la Regidora de Festes, Ruth Sanz, han passat pels micròfons de Ser Maestrat on ens han explicat els actes més emblemàtics i tradicionals d'aquestes festes majors. 

Llegeix més...

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació