alto palancia agua

Vinaròs preparat per a les festes de Sant Canut i Sant Sebastià

albella 170120Des de l'Ajuntament, amb la Brigada Municipal i Policia Local, s'ha coordinat tot el dispositiu especial per garantir que totes les activitats que se celebren a l'ermita es desenvolupen sense incidències. El regidor Marc Albella ha estat aquest mati a Hoy por Hoy de Ser Maestrat per donar tots els detalls de la festa que es va presentar el dimecres.

Llegeix més...

La Generalitat presenta el projecte per al segellat de l'abocador de Vinaròs

ABOCADORAquest dijous s'ha traslladat fins a Vinaròs el director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Joan Piquer, per a donar a conèixer el projecte per al segellat definitiu de l'abocador. Cal destacar que la Generalitat ja ha tancat el procés de licitació de les obres i ara els tècnics autonòmics estudien les 10 ofertes presentades per escollir la més indicada. En total suposarà actuar en més de 58.000 metres quadrats, amb una actuació que es preveu que tinga una durada aproximada d'11 mesos.

Llegeix més...

Vinaròs es prepara per a les festes de Sant Canut i Sant Sebastià

SEBASTIÀL'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, acompanyat pel regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella i el regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero, ha presentat la programació per als dies de Sant Canut i Sant Sebastià. Cal destacar que cada any es compta amb la participació de milers de veïns i des del Govern Municipal, amb la col·laboració de la Policia Local, es coordinarà un dispositiu especial per garantir la bona marxa de totes les activitats que es celebraran aquest diumenge 19 de gener.

Llegeix més...

Benicarló millora la xarxa de distribució d'aigua del polígon industrial El Collet

POLÍGONL'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la regidora de Medi Ambient, Filo Agut, han visitat avui les obres de millora de la xarxa de distribució d'aigua que s'estan duent a terme al polígon industrial El Collet. Les actuacions, que formen part del Pla director d'abastament d'aigua potable, tenen com a objectiu millorar el rendiment de la xarxa de distribució d'aigua del polígon que, a conseqüència de les fuites en la xarxa de polietilè, oferia uns rendiments molt baixos, entre el 10% i el 23%.

Llegeix més...

Mar Blava i Los Montaditos guanyen el Concurs dels Pinxos de la Carxofa de Benicarló

PREMISLa 10a edició Concurs de Pinxos de la Carxofa ha reconegut, una vegada més, el treball dels bars i cafeteries que participen en les Jornades del Pinxo, que s'allargaran encara fins al 26 de gener i que compten amb la participació de més de 30 establiments. Enguany s'ha apostat per professionalitzar el concurs i nombrar dos jurats diferents: un per als pinxos d'autor i un altre per als pinxos tradicionals, que han estat els encarregats d'escollir els millors pinxos d'aquesta edició.

Llegeix més...

L'Ajuntament de Peníscola destinarà més d'un milió d'euros a Turisme en el pressupost de 2020

raquel parisLa publicitat i la programació d'esdeveniments i accions promocionals, entre els quals es troba l'assistència a tretze fires, centren bona part dels esforços que realitzarà l'administració local
La programació d'activitats, mercats i esdeveniments, així com la creació de producte turístic sumen més de 300.000€
Pel que respecta a la planificació estratègica, la millora de l'accessibilitat i la intel·ligència turística, es contemplen al voltant de 140.000€ per a actuacions l'any pròxim.

 

Llegeix més...

La Festa de la Carxofa comença amb la Demostració de pinxos

demostracio pinxos1Durant l’acte, que va servit per a donar inici a la Festa, es van servir al voltant de 1.500 pinxos elaborats amb carxofa pels 31 bars i cafeteries del municipi. Dilluns dia 13 tindrà lloc el Concurs dels Pinxos de la Carxofa, amb la presència en el jurat de xefs com Vicent Guimerà, Rubén Miralles o Rafael Gauxachs.

 

Llegeix més...

La Regidoria de Festes de Peníscola presenta la programació de Sant Antoni 2020 i les novetats d’aquesta edició

ANTONIEl regidor de Festes de l’Ajuntament de Peníscola, Ramón Simó, ha presentat aquest matí, acompanyat per l’alcalde, Andrés Martínez, la programació per a la celebració de Sant Antoni Abat. L’acte, amb el qual arrancarà la festivitat en el municipi, serà la tradicional baixada de l’arbre per part de les cavalleries, que tindrà lloc demà a les 12.00h. El diumenge continuaran els actes amb la venda de butlletes per a la rifa per part dels majorals i els membres de la Comissió de la mateixa Associació de Sant Antoni.

Llegeix més...

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació