Homenatge als 7 vinarocenses assassinats pels nazis en els camps d'extermini


math1El cementiri de Vinaròs ha acollit la tarda del 5 de maig, aniversari de l'alliberament de Mauthausen en 1945, un acte en record de les víctimes dels camps d'extermini nazi i més concretament dels set vinarocenses que van morir en ells. L'acte va estar presidit per l'alcalde Guillem Alsina i la presidenta de la fundació Caixa Vinaròs, Josefa Gondomar, organitzadors del mateix.

 

Nati Romeu, conductora de l´acte:

Guillem alsina, alcalde:

Llegeix més...

S’inaugura al Mucbe l’exposició «Terra d’ibers», un viatge de 2.500 anys als orígens de Benicarló

expo2La mostra presenta la col·lecció dels fons arqueològics del museu de forma atractiva i pedagògica, millorant notablement els continguts expositius que es mostraven fins ara. El projecte posa en valor la història dels primers pobladors de Benicarló i permet els visitants entendre una mica més com vivien els ibers o com s’organitzaven socialment.

Llegeix més...

Entrevistem al president de VINACAE, Javier Buj amb motiu del dia Internacional contra el Bullying

 taller vinacaeEl dia 2 de maig és el Dia Internacional contra el Bullying o l'Assetjament Escolar. L'objectiu d'aquest dia és conscienciar sobre el risc de l'assetjament escolar i el bullying.
Actualment, per desgràcia, encara hi ha xiquetes, xiquets i adolescents que sofreixen aquest tipus de situacions.
Tota la comunitat educativa ha de tenir com a prioritat prevenir i/o resoldre qualsevol tipus de conflicte. Per a això és molt important la formació personal i en cas de ser necessari, l'ajuda de professionals que intervinguin per a pal·liar els possibles traumes que es generin.

Entrevistem al president de VINACAE ( Vinaròs contra l´assetjament ecolar), Javier Buj:

Llegeix més...

Cecilia Pastor i José Luís Anglés han presentat en Hoy por Hoy el nou organigrama organitzatiu de Podem a Vinaròs

cecilia pastor juan luis anglesLa formació política Podem- Totes i Tots SOM Vinaròs ha presentat el nou equip coordinador de l'assemblea local després de la renovació de l'estructura interna en els cercles que s'integren en l'àmbit autonòmic valencià.

 

Llegeix més...

L'alcaldessa de Benicarló *Xaro Miralles ha anunciat que ja han començat les obres d'accessibilitat al Conservatori.

charo 260421L'alcaldessa de Benicarló Xaro Miralles ha anunciat que ja han començat les obres d'accessibilitat al Conservatori.
Xaro Mirallles ha passat aquest matí per Hoy por Hoy Maestrat per a ampliar la informació sobre important temes que estan en el primer pla aquests dies.

 

Llegeix més...

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació