Xaro Mirallles diputada de l'hospital provincial informa sobre la dotació de mes de 100 milions aprovada per al centre

xaro en la ser 040621La diputació de Castelló governada pel Psoe i Compromís, ha dotat amb mes de 100 milions d'euros les partides destinades a l'Hospital provincial que es convertirà en un centre de referència en oncologia dins del país. Així ho ha explicat la diputada delegada i alcaldessa de Benicarló Xaro Miralles.

Llegeix més...

La Generalitat ampliarà l'Hospital Comarcal de Vinaròs, construirà el segon Centre de Salut i un heliport a través del Pla Créixer+

presi creixerEn total el Govern Autonòmic ha previst una inversió de 658,3 milions d'euros per a millorar les instal·lacions sanitàries de tota la Comunitat.

L´alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina va estar en directe a Hoy por Hoy donant mes detalls de les importants inversions anunciades:

 

 

Llegeix més...

La Consellera Pérez Garijo prossegueix amb el projecte ‘Construint Memòria’ amb l’homenatge a 36 persones de la comarca del Baix Maestrat, víctimes de l’Holocaust

perez garijo homenatje deportats a vinarosLa Consellera Pérez Garijo prossegueix amb el projecte ‘Construint Memòria’ amb l’homenatge a 36 persones de la comarca del Baix Maestrat, víctimes de l’Holocaust per defensar la llibertat i els valors democràtics. Un acte en el qual han participat la consellera Rosa Pérez Garijo i l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, on s´ha portat a terme el reconeixement.

 

Llegeix més...

Maestrat, ànima interior’ patrocina la Marxa cicloturista i Ronda del Maestrat de ciclisme els dies 12 i 13 de juny

HECTOR BALLESTER I KEVIN SALVADORLa destinació turística ‘Maestrat, ànima interior’, ha signat un contracte com a principal patrocinadora de la Marxa cicloturista i de la carrera de ciclisme Ronda del Maestrat, que se celebraran els pròxims 12 i 13 de juny, respectivament, i que recorreran gran part dels pobles del Baix i l’Alt Maestrat.

Avui han visitat Hoy por Hoy Maestrat Kevin Salvador, president de l´Associació Terres del Maestrat i Hector Ballester, director d´organització de les proves i manager general del Team cicliste Electro Hiper Europa.

 

 

Llegeix més...

Pedro Manchón: "El 2021 ens convida a recuperar l'essència del començament de les falles a Benicarló amb una clau sobretot de treball conjunt""

PEDRO MANCHONAixí s'ha expressat el regidor de Festes i Falles que ha estat en hoy por Hoy Maestrat després de la nota de premsa consensuada enviada per la Junta Local Fallera la setmana passada en la qual es ve a dir que cada Comissió farà el que consideri. És a dir plantarà Falla o no i per tant participarà , o no , en les Falles 2021 que Benicarló finalment podrà celebrar del 8 al 12 d'octubre.

Llegeix més...

Actualitat econòmica setmanal

julia guimeral´Economista i assessor fiscal Julià Guimerá ens pota una setmana més temes d´actualitat dins del món econòmic, financer, fiscal, laboral i social.

 En aquesta ocasió Guimerà ens parla de la previsible inflació que patirem després de la pandèmia: puixada de preus. També ens informa al voltant de què és el "bitcoin" , la moneda virtual o criptomoneda que funciona des de fa dotze anys, però, que no hi ha aconseguit desbancar a les monedes de valor de referència com el dòlar o l´euro.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació